Poručivanje

PREPORUKA:

Postoji preko 10 različitih gustina/kvaliteta/tvrdoća kod nas u prodaji. Svaka gustina ima svoje specifičnosti i jako je preporučljivo da pre poručivanja vidite uzorke u našim prostorijama jer sundjer SEČEMO PO VAŠOJ MERI i naknadne reklamacije na GUSTINU i TVRDOĆU NE PRIMAMO.

NAČINI PORUČIVANJA I ROK IZRADE:

Lično u prostorijama Djukapol doo možete pogledati uzorke sundjera i napraviti porudžbinu. Rok izrade je 1-3 radna dana od uplate u zavisnosti od veličine i vrste porudžbine.

Porudžbinu možete poslati na sledeće načine a u odgovoru ćete dobiti instrukcije za uplatu na šalteru banke/pošte/menjačnice ili putem elektronskog bankarstva. Porudžbina mora sadržati u cm Dužinu x Širinu x Visinu kao i željenu gustinu (G) i broj komada. Rok izrade je 1-3 radna dana od uplate u zavisnosti od veličine i vrste porudžbine.

  1. Popunjavanjem FORMULARA sa desne strane dobićete SMS sa instrukcijama za uplatu.
  2. Putem telefona 011 3149 535, 069 3149 535 ( poziv, SMS, Viber isključivo poruke )
  3. na mail djukapol02@gmail.com

PORUČIVANJE I PREUZIMANJE ISTOG DANA MOGUĆE JE SAMO U SLUČAJU DA NA STANJU IMAMO VEĆ ISEČEN SUNDJER KOJI VAM ODGOVARA PO DUŽINI, ŠIRINI, VISINI I GUSTINI. 

  1. Prodaja, proizvodnja i magacin se nalaze na istom mestu u zgradi Djukapol ( Grmeč Nova 1 br. 8 ). Magacin izdaje robu koja je plaćena u celosti do radnim danima do 15.30č.
  2. Unapred poručena i plaćena roba može biti poslata kurirskom službom na zahtev i o trošku kupca, s tim što paket dimenzija većih od 200 x 80 x 15cm kurirska služba ne preuzima.
  1. Plaćanje u gotovini.
  2. Plaćanje preko računa. Brojevi naših računa – Kontakt
  3. Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
    Prihvatamo sledeće kreditne kartice: VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DINA.
NAČIN ISPORUKE